Pravila privatnosti

OPĆE INFORMACIJE I POJMOVI

Zaštita Vaših podataka nam je važna i željeli bismo da ste u potpunosti upoznati s našom Politikom privatnosti tijekom korištenja web stranice i elektroničke komunikacije s nama. Poduzeli smo sve potrebne mjere kako bi osobni podaci koje nam dajete bili sigurni. U nastavku ovoga teksta naći ćete odgovore na pitanja na koji način postupamo s osobnim podacima.

U nastavku donosimo odgovore na neka pitanja o zaštiti Vaše privatnosti na našoj web stranici, a odgovori će Vas informirati o pravima koja se odnose na vaše osobne podatke i mjere koje poduzimamo za zaštitu privatnosti osobnih podataka.

NAČIN I SVRHA OBRADE OSOBNIH PODATAKA

Prikupljamo i obrađujemo osobne podatke (npr. Ime, adresu, e-mail) koje nam pošaljete za registraciju, upite, pristupnicu članstvu…  Vaše osobne podatke koristit ćemo isključivo za svrhu omogućavanja kontakta i isporuke proizvoda. Informacije koje ispunite i pošaljete putem e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bih vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Popunjavajući obrasce za kontakt na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste suglasni s odredbama Pravila o privatnosti.
Nećemo zloupotrebljavati Vaše osobne podatke na bilo koji način koji je suprotan Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.
Vaši kontakt i osobni podaci bit će dostupni samo ovlaštenim osobama Hnk Cibalia Vinkovci š.d.d. koji su se obvezali na čuvanje osobnih podataka koje saznaju u obavljanju svog posla.
Vaši osobni podaci neće biti proslijeđeni ili posuđeni trećim stranama bez Vaše suglasnosti. Hnk Cibalia Vinkovci š.d.d. evidentira sve Vaše osobne podatke u svojim bazama i štiti ih od neovlaštenog pristupa.

VAŠA PRIVOLA

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti da prikupljamo i obrađujemo Vaše osobne podatke, kao i sve druge podatke koje nam dostavite, a sve u skladu s definiranom svrhom u ovim pravilima.

VODITELJ OBRADE PODATAKA:

HNK CIBALIA VINKOVCI š.d.d.
H. D. Genschera 10b, 32100 Vinkovci
OIB: 83797170458
e-mail: cibalia@hnk-cibalia.hr
www.hnk-cibalia.hr

Pravila o kolačićima

1. Uvod

Naše web mjesto hnk-cibalia.hr (u daljnjem tekstu: “web mjesto”) koristi kolačiće i druge srodne tehnologije (radi praktičnosti sve tehnologije nazivaju se “kolačići”). Kolačiće postavljaju i treće strane sa kojima surađujemo. U donjem dokumentu obavještavamo vas o upotrebi kolačića na našoj web stranici. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti web mjesta koje su podržane tom tehnologijom.

2. Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web mjesto sa servera sprema u vaš web preglednik računala ili mobitela (ovisno s kojim uređajem pristupate stranici), i to kada prvi puta posjetite tu web stranicu. Nakon prvog posjeta, svaki puta kada web preglednik zatraži identičnu stranicu sa servera, kolačići se s korisničkog računala šalju na server. Na taj način, server ima mogućnost identifikacije i praćenja web preglednika. Termin cookies koristimo za sve datoteke koje na prethodno opisani način prikupljaju podatke.

3. Postoji nekoliko tipova kolačića:

3.1 Funkcionalni ili neophodni kolačići

Neki kolačići osiguravaju da određeni dijelovi web-stranice rade ispravno i da vaše korisničke postavke ostaju poznate. Postavljanjem funkcionalnih kolačića olakšavamo vam posjet našoj web-stranici. Na taj način ne morate više puta unositi iste podatke prilikom posjeta našoj web-stranici. Ove kolačiće možemo postaviti bez vašeg pristanka.

3.2 Statistički kolačići

Statističke kolačiće koristimo za optimiziranje iskustva web stranice za naše korisnike. Ovim statističkim kolačićima dobivamo uvid u upotrebu naše web stranice. Tražimo vaše dopuštenje za postavljanje statističkih kolačića.

3.3 Kolačići za marketing/praćenje

Marketinški/kolačići za praćenje su kolačići ili bilo koji drugi oblik lokalne pohrane, koji se koriste za stvaranje korisničkih profila za prikaz oglašavanja ili za praćenje korisnika na ovoj web-stranici ili na nekoliko web-stranica u slične marketinške svrhe.

3.4 Social media gumbi

Na našu web stranicu uključili smo sadržaj s Facebook i Instagram za promicanje web stranica (npr. “like”, “pin”) ili dijeljenje (npr. “tweet”) na društvenim mrežama kao što je Facebook i Instagram. Ovaj sadržaj je ugrađen s kodom izvedenim iz Facebook i Instagram i postavlja kolačiće. Ovaj sadržaj može pohranjivati i obrađivati određene podatke za prilagođeno oglašavanje.

Molimo pročitajte izjavu o privatnosti ovih društvenih mreža (koja se može redovito mijenjati) kako biste pročitali što rade s vašim (osobnim) podacima koje obrađuju pomoću ovih kolačića. Podaci koji se preuzimaju anonimni su što je više moguće. Facebook i Instagram se nalaze u Sjedinjenim Državama.

4. Pristanak

Kada prvi put posjetite našu web-stranicu, prikazat ćemo vam skočni prozor s objašnjenjem o kolačićima. Čim kliknete na “Spremi postavke”, pristajete na korištenje kategorija kolačića i dodataka koje ste odabrali u skočnom prozoru, kao što je opisano u ovim Pravilima o kolačićima. Možete onemogućiti korištenje kolačića putem svog preglednika, ali imajte na umu da naša web-stranica možda više neće raditi ispravno.

5. Omogućavanje/onemogućavanje i brisanje kolačića

Svoj internetski preglednik možete koristiti za automatsko ili ručno brisanje kolačića. Također možete odrediti da se određeni kolačići ne smiju postavljati. Druga je mogućnost promijeniti postavke internetskog preglednika tako da primate poruku svaki put kad se stavi kolačić. Dodatne informacije o ovim opcijama potražite u uputama u odjeljku za pomoć vašeg preglednika.

Imajte na umu da naša web-stranica možda neće raditi ispravno ako su svi kolačići onemogućeni. Ako izbrišete kolačiće u svom pregledniku, oni će se ponovno postaviti nakon vašeg pristanka kada ponovno posjetite naše web-stranice.

6. Kontakt podaci

Za pitanja i/ili komentare o našoj Politici kolačića i ovoj izjavi, molimo da nas kontaktirate koristeći sljedeće kontakt podatke:

Hnk Cibalia Vinkovci
H. D. Genschera 10b
32100 Vinkovci
Web-stranica: https://hnk-cibalia.hr
E-mail: cibalia@hnk-cibalia.hr
Broj telefona: +385 32 550 670