Najava: NK SESVETE – HNK CIBALIA

Danas nas očekuje susret 21. kola Prve nogometne lige u kojem će Cibalia odmjeriti snage sa Sesvetama. Početak je zakazan u 14 sati i 50 minuta.

“Ne smije nas zavarati lošiji ulazak Sesveta u proljetni dio sezone. Ispred sebe imaju imperativ dobrog rezultata i neće biti jednostavno. Ipak, mi smo spremni i također tražimo dobar rezultat. Još jednom uz određene promjene jer nemamo sve igrače na raspolaganju, što zbog kartona, što zbog ozljeda.

Danas smo, primjerice, bez Lozića i Miljanića koji je u Bijelom Brdu krenuo od prve minute. Idemo hrabro, samopouzdanja ne nedostaje”, rekao je trener Siniša Sesar.

Susret sa Sesvetama najavljuje i Petar Rubić, igrač koji je sezonu 2021./2022. proveo u svlačionici današnjeg protivnika Cibalije.

“I dalje smatram da su Sesvete jako kvalitetna i nezgodna momčad, unatoč lošijem otvaranju proljetnog dijela, što uostalom pokazuje i trenutno četvrto mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Neće nas zavarati njihova tri poraza jer gledamo prvo sebe. Želimo se u Vinkovce vratiti sa barem jednim bodom u džepu!”

Inače, prvi međusobni ogled ove sezone odigran u Vinkovcima otišao je na stranu današnjeg domaćina.

Povezane objave