NK BSK 2:2 HNK Cibalia

20. nastup, treći put sa kapetanskom trakom oko ruke, ali i uz još jedan pogodak u najdražem dresu, ukupno drugi za 18-godišnjeg Davida Bosaka kojim je započeo Cibalijin povratak iz velikog rezultatskog zaostatka.

“Loše smo otvorili susret i rano primili pogodak koji nas je poremetio. Nije dobro izgledalo, u više navrata nas je održavao vratar Kovačević, a probudio nas je tek drugi primljeni pogodak. Vratili smo se, na kraju bili bolji i čak možemo žaliti za preostala dva boda. Okrećemo se Sesvetama, još jednom gostovanju. Idemo pokušati dohvatiti sva tri boda.”

Konačan rezultat u današnjem ogledu BSK-a i Cibalije postavio je Ivan Lozić, 23-godišnjak koji se Cibaliji priključio tijekom zimskih priprema. Tri nastupa, jedan pogodak – vjerujemo tek početak niza!

“Sretan sam što sam u Cibaliji i što su me dečki prihvatili na pravi način. Fantastičan je osjećaj postići pogodak jer teško je bilo vratiti se nakon zaostatka od 2:0. Vjerovao sam da možemo preokrenuti rezultat, imamo dobru ekipu i sjajne navijače koji nas bodre svaku utakmicu. Kao što sam već rekao, pogodak posvećujem predsjedniku Mustapiću jer mi je od samog početka bio podrška i vjerovao u mene te se također želim zahvaliti i treneru Sesaru jer mi daje priliku da se dokažem.”

Inače, Lozić je prvi pogodak u nebeskoplavom dresu postigao protiv svog bivšeg kluba. Boje BSK-a branio je u sezonama 2020./2021. i 2021./2022.

Povezane objave