Utakmice, Vijesti

Sutrašnji susret s Interom najavili su trener prve momčadi Davor Rupnik i Marko Karamarko. Bit će to druga od ukupno tri uzastopne prvenstvene utakmice koje će Cibalia odigrati na svom stadionu.

Nakon pobjede izgubljene u posljednjoj minuti susreta s Lokomotivom, protiv Intera je cilj jasan – sva tri boda: “Kako je od prvog dana mog boravka u Vinkovcima, niti ovog tjedna na treninzima nije nedostajalo volje i želje. Nakon analize posljednjeg dvoboja vidjeli smo da određenih pomaka ima što se obrambenog dijela tiče, iako igra nije bila dobra i grešaka je bilo puno. Nadam se da će već sutra sve izgledati bolje”, riječi su kojima je trener otvorio današnju konferenciju za medije.

“Kod igrača se vidi psihološki pritisak. Radili smo na tome dosta i vjerujem u bolje. Još jednom naglašavam kako sam uvjeren da bi ovaj sastav igrao puno kvalitetnije da je na tablici nešto bolja situacija i da se može otpustiti ta kočnica. Teško je tako igrati svaki susret, no igrači su puno puta pokazali da imaju karakter. Trenutno moramo gledati samo rezultat, dok je sama igra u drugom planu. Kada bi se te dvije stvari spojile, naravno da ne bi nitko bio sretniji od navijača i svih onih koji vole ovaj klub.”

Sutrašnji gosti u Vinkovce stižu predvođeni bivšim trenerom Cibalije koji, kako sam trener Rupnik kaže, sigurno odlično poznaje situaciju u bivšem klubu:
“O treneru Toplaku vjerojatno najbolje govore sami rezultati koje njegova momčad ostvaruje. Općenito, Inter kao klub može mnogima biti primjer kako bi se trebalo raditi u sredinama gdje je prodaja igrača jedan od najvećih izvora prihoda. Znam da je u posljednjim međusobnim susretima Inter bolje prolazio, što ne znači da je Cibalia bila loša i da nije zaslužila više. Oni su u puno boljoj situaciji trenutno, a još jednom moram ponoviti da nama i njima sutra motiv ne može biti jednak.”

Uvjeren u slavlje nad Interom bio je i Marko Karamarko, 25-godišnji branič i jedan od najstandardnijih igrača ove sezone: “Očekujemo momčad koja je uigrana, momčad koja igra svoju igru i nema mjesta za puno filozofiranja. Moramo na terenu pokazati što želimo i dohvatiti sva tri boda. Vjerujem da ćemo pobjediti, jednostavno moramo. Protiv Lokomotive smo svi imali jedan loš dan. Kad tad će nam se vratiti i oni trenuci kada je nedostajalo sportske sreće”.

Susret je na rasporedu u 18:00h, a cijena ulaznice za istočnu tribinu, kao i proteklog tjedna, bit će 10 kuna. Cijene ulaznica za tribinu Zapad ostaju kao i ranije.

Share