Prijateljske utakmice, Utakmice, Vijesti

Kako je od ranije već poznato, momčad trenera Mladena Bartolovića tijekom boravka u Medulinu sudjelovat će na 4. izdanju Arena Cupa, turnira kojeg je naša momčad sudionik bila i prošle godine.

Ukupno osam momčadi raspoređeno je u dvije grupe – Ceja i Finera, a osim Cibalije, sudjelovat će još tri momčadi iz Hrvatske te dvije iz Slovenije i Bosne i Hercegovine: NK Inter Zaprešić, NK Slaven Belupo, NK Lokomotiva Zagreb, NK Ankaran Hrvatini, NK Aluminij Kidričevo, HŠK Zrinjski Mostar i FK Borac Banja Luka.

Arena Cup održava se na sportskim terenima nogometnog trening kampa hotela Park Plaza Belvedere od 21. do 31. siječnja, a Cibalia će na teren drugog dana turnira kada će prvi protivnik biti Lokomotiva. Tri dana kasnije momčad će snage odmjeriti sa Zrinjskim, a nakon posljednje utakmice u grupnoj fazi poznat će biti i raspored sljedeće faze turnira. Četvrtoplasirane momčadi borit će se za sedmo mjesto, trećeplasirane za peto, drugoplasirane za treće, a prvoplasirane će odlučiti o pobjedniku.

Share