Utakmice, Vijesti

Nije to bila odveć zanimljiva utakmica, prilika je bilo na kapaljku, ali Lokosi su ipak bili konkretniji i uspjeli postići gol vrijedan pobjede. Tako su nanijeli drugi uzastopni poraz Vinkovčanima koji ostaju na devet bodova, dok je Lokomotiva stigla na okruglih deset.

Bez pretjerane ljepote i pokušaja prema suparničkim vratima proteklo je prvih pola sata igre. U najboljoj prilici našao se domaćin preko Marka Pervana koji je odlično pucao u sami kut s dvadesetak metara, no Adrian Šemper je odbio u korner. U 32. minuti na drugoj je strani sa slične udaljenosti pokušao Lovro Majer, ali Ivan Brkić je obranio uz manje poteškoće.

Vinkovčani su nešto agresivnije krenuli u drugo poluvrijeme, no odličnu priliku imala je Lokomotiva. Ivan Krstanović je napravio najveći dio posla, lopta je došla do Luke Ivanušeca čiji je udarac s gol linije glavom očistio Špiro Peričić.

Tražila je Cibalia pogodak vrijedan tri boda, igrala vrlo solidno drugo poluvrijeme, ali je ostala nekonkretna prema vratima Šempera. Kazna je stigla u samoj završnici dvoboja, Ivanušec je lijepo prošao po lijevoj strani, proigrao na peterac prema Ivanu Šunjiću koji gotovo neometan pogađa praznu mrežu.

Share