Utakmice, Vijesti

Nakon nedjelje i srijede, odnosno Osijeka i Rudeša, naša momčad priprema se za novi prvenstveni ispit, treći u samo sedam dana. Danas su pred medije izašli trener Mladen Bartolović i Petar Rubić te najavili gostovanje na Rujevici.

“U kratkom periodu imamo tri susreta, dva su već za nama i sigurno je moglo biti bolje što se osvojenih bodova tiče. Uzeli smo samo dva, a htjeli smo i možda mogli više. Sada smo se okrenuli  nedjelji i Rijeci, susretu za koji znamo da neće biti uopće jednostavan. Idemo odličnoj momčadi koja je na svom terenu uvijek favorit”, uvodne su riječi trenera prve momčadi. “Vrijeme nas je poslužilo, u odnosu na ono ranije razdoblje. Radili smo na pomoćnim terenima, ali posljedice rada u zatvorenom još uvijek se osjećaju, koliko god je to možda teško shvatljivo. Vidjelo se to u susretu s Osijekom u kojem su dvije zamjene napravljene upravo zbog tog razloga, vidjelo se i u susretu s Rudešom, a određenih problema imamo i sada uoči Rijeke. Kod pojedinaca je prisutna i viroza pa ćemo vidjeti koga ćemo sve imati na raspolaganju.”

Uz trenera Bartolovića, medijima se danas obratio i Petar Rubić, jedan od najstandardnijih igrača ove sezone. Kako ističe, bitno je kako će se Cibalia postaviti od samog početka, a straha nema: “Spremni smo i željno iščekujemo nedjelju i susret na Rujevici. Još uvijek smo jednim dijelom razočarani što nismo dohvatili još koji bod iz ova posljednja dva susreta, ali to je nešto što sada više ne možemo promijeniti. Znamo što nas čeka, ali ne predajemo se unaprijed, idemo bez ikakvog straha dati sve od sebe pa ćemo vidjeti što će biti.”

Share