HT Prva liga, Utakmice, Vijesti

Momčad Cibalije sutra će snage odmjeriti s Rudešom u ranijem dvaput odgođenom susretu 23. kola HT Prve lige. Na današnjoj konferenciji za medije pred javnost su u dobrom raspoloženju izašli trener Mladen Bartolović i vratar Ivan Brkić.

“Nismo imali puno prostora za odmor, ali vjerujem da ćemo nakon dva posljednja pozitivna rezultata znati reagirati kako treba. Velika je važnost susreta, dolazi izravan konkurent u borbi za ostanak i nadamo se prvoj proljetnoj pobjedi”, riječi su kojima je započeo trener prve momčadi. Iako, svjestan da pred njegovim igračima nije jednostavan zadatak: “Ipak, moramo biti oprezni. Ugodno su me iznenadili, barem prema onome što sam imao prilike vidjeti. Nitko ih još nije nadigrao ovog proljeća, a sada ćemo vidjeti i kako će oni reagirati nakon promjene trenera. Na nama je da damo svoj maksimum i dohvatimo nove bodove.”

Većih problema sa sastavljanjem momčadi trener Bartolović neće imati. Izuzevši kartoniranog Karamarka, na raspolaganju ima sve igrače: “U susretu s Osijekom pojedinci su imali probleme s grčevima, što je i normalno s obzirom da smo većinu vremena trenirali u zatvorenom  i na tvrdoj podlozi. Međutim, danas su svi dobro, nemamo ozljeđenih, tek jednog igrača s tri žuta kartona, Marka Karamarka, pa će određenih promjena u sastavu biti.”

Sličnog razmišljanja bio je i Ivan Brkić, 22-godišnji vratar koji vjeruje u sutrašnje slavlje i nove prvenstvene bodove:
“U susret s Rudešom trebali bismo ući jednako kao i u onaj s Osijekom; s velikom željom i htijenjem, pametno, ali hladne glave. Susret nam znači jako puno i nadam se da ćemo uspjeti u svojim namjerama. Dobar su sastav, ali i mi imamo svoje kvalitete koje smo pokazali u više navrata. U nekim situacijama nedostajalo je sportske sreće, a nadam se da to neće biti slučaj i sutra.”

Share