Utakmice, Vijesti

Od prvog sučevog zvižduka Dinamo je krenuo silovito, odlučan da što je prije moguće riješi pitanje pobjednika. Imali su Modri priliku za vodstvo već u trećoj minuti susreta, Sigali je dijagonalnom loptom pronašao Fernandesa na lijevom krilu, a Čileanac je sjajnom loptom pronašao Gojaka u kaznenom prostoru. Nažalost po malobrojne kibice, Gojak nije dobro reagirao, a u nastavku akcije Soudani je pucao tik uz lijevu vratnicu.

Pritiskali su domaći i bilo je samo pitanje vremena kada će Šubarić po loptu u mrežu. Dogodilo se to u 11. minuti iz kaznenog udarca. Šubarić je srušio Soudanija, a s bijele točke precizan je bio Hodžić.

Kasnije, Soudani je ukrao loptu na sredini terena i sjajno u dubini pronašao utrčalog Fernandesa koji preciznim udarcem šalje loptu u desni kut za 2:0. Da Fernandes nije zaboravio igrati nogomet dokazao je i asistencijom u 44. minuti susreta kada je jednom loptom izbacio čitavu obranu gostiju, Gojak se sjurio sam prema golmanu i tek iz drugog pokušaja uspio asistirati Hodžiću koji glavom šalje loptu u mrežu.

U drugom poluvremenu nastavila se ista priča, posjed lopte i igra bili su na strani domaćih nogometaša dok su se gosti s Bosuta uglavnom orijentirali na obranu s osnovnom idejom vodiljom da prime što manje pogodaka. U tome su djelomično i uspjeli, primili su tek jedan pogodak u nastavku. Autor istog u 71. minuti bio je Ćorić. Lijepa dijagonalna lopta Antolića na lijevu stranu za Gojaka koji asistira za utrčalog Ćorića i visoko vodstvo od 4:0 što je na kraju bio i konačni rezultat utakmice.

Share