Utakmice, Vijesti

U subotu s početkom u 17 sati naša momčad odmjerit će snage s Dinamom. Taj susret najavili su trener prve momčadi Davor Rupnik i Josip Barišić.

“Ovaj tjedan bilo je veliko zadovoljstvo biti trenerom Cibalije. Nakon odlične igre i pobjede nad Interom još bolja je atmosfera među igračima, još više je motiva za rad. Za ovo što nam slijedi ne treba posebna motivacija pa nam je tu posao olakšan”, riječi su kojima je konferenciju za medije započeo trener Davor Rupnik. “Ako ponovimo ono što smo pružili proteklog vikenda, bit će sve u redu. Sada smo nešto duže zajedno, mislim da su stvari u svlačionici stvarno dobro posložene. Imamo mladu i kvalitetnu momčad, radnu atmosferu i sve bolje ostvarujemo zahtjeve koji se stavljaju pred njih. To bi ubuduće sve trebalo dolaziti do izražaja.”

S riječima trenera slaže se i Josip Barišić, napadač koji se tijekom zimskih priprema priključio momčadi i vrlo brzo pokazao kao pojačanje.
“Nakon susreta s Interom i upisane pobjede stvari izgledaju puno bolje. Imali smo dobru atmosferu, sada je ona još bolja jer i lakše nam je sada raditi i trenirati. Nadamo se sve ono s treninga prenijeti na utakmicu i ne razočarati naše navijače u susretu s Dinamom.”

U pet dosadašnjih nastupa, Josip Barišić je dvaput bio strijelac, a u još nekoliko situacija bio je vrlo blizu pogotku. Protiv Dinama, kako sam kaže, ime strijelca nije bitno: “Svatko voli biti među strijelcima, ali to je najmanje bitno u svemu. Kome god to uspije u subotu, ja ću biti presretan. Jednom sam slavio protiv Dinama, a sigurno bi nam i u ovom trenutku tako nešto odlično došlo.”

Share