Utakmice, Vijesti

Uoči susreta 27. kola HT Prve lige u kojem će Cibalia ugostiti Lokomotivu održana je konferencija za medije. Prvi put kao trener Cibalije prisustvovao je Davor Rupnik koji se momčadi priključio tijekom reprezentativne stanke.

Kako sam kaže, deset dana, koliko je u Vinkovcima, nije period u kojem se može sve promijeniti, ali s velikim optimizmom najavljuje sutrašnji susret s Lokomotivom.

“Smatram da smo kroz ovaj tjedan odradili sve planirano i da je momčad spremna za sutra. Nadam se da će se to sve vidjeti na terenu, uz borbenost, htijenje i želju jer svi znamo na čemu smo. Takva pozicija možda nalaže i nešto drugačiju igru od one koju bismo imali u nekoj povoljnijoj situaciji. Nama je je voda došla do grla i naši igrači moraju imati puno veći motiv. Moramo pokazati na terenu da živimo za ovaj klub i takav pristup će nam sigurno osigurati ostanak među prvoligašima.

Lokomotiva je momčad koja u odnosu na nas ima prednost u visini. Odlični su u skoku u napadu i skoku u obrani, dobri su u prekidima i to je nešto na što ćemo morati obratiti pažnju. Na tome smo i radili, a s druge strane, naša prednost bit će brzina u otvaranju i izlasku u napad”, zaključak je trenera prve momčadi.

Zajedno s trenerom Rupnikom, medijima se obratio i stoper Špiro Peričić koji vjeruje u nove prvenstvene bodove: “Mi smo spremni za sutrašnji susret koji dočekujemo u dobrom raspoloženju i atmosferi. Smatram da je dolazak trenera Rupnika za sve nas stvarno bio pozitivan šok, nova prilika za dokazivanje i još bolji rad. Sutra očekujemo sva tri boda koja će nam bez sumnje puno značiti u preostalom dijelu sezone”.

Share